Molemmat Thaimaan toimipisteemme sijaitsevat Bangkokin ydinkeskustassa ja meillä työskentelee tällä hetkellä Thaimaassa noin 20 henkilöä. Helsingin toimistomme sijaitsee ydinkeskustassa Erottajankadulla, missä meillä on työpisteet yli 40 henkilölle.


Koulutus työhön tapahtuu Helsingissä. Koulutusjakso Suomessa kestää noin kaksi kuukautta.Takuupalkka on 1650 euroa kuukaudessa sekä lisäksi myyntiprovisiot.


Hyville myyjille on aina töitä!
Etsimme uusia puhelinmyyjiä myyntitiimeihimme Suomeen ja Thaimaahan. Voit työskennellä meillä elämäntilanteestasi riippuen Suomessa tai Thaimaassa.


Mistä on hyvät myyjät tehty?

Mistä on hyvä myyntialan työpaikka tehty?

Mikäli olet kyvyiltäsi haluamamme henkilö ja omaat aimo annoksen rohkeutta, sekä haluat osallistua maailmanvalloitukseen poissa loskasta ja rännästä, niin lähetä hakemuksesi. Thaimaassa hankimme työluvat ja asunnot työntekijöillemme, sekä maksamme Suomen palkkatasoa vastaavan palkan. Hakemukset osoitteeseen rekry@globalgroup.fi


Facebookissa - Unelmatyö Thaimaassa ja Suomessa


Työntekijämme esittäytyy:
Tuomo, 21v, Punkaharju
Ennen Globalille tuloa, koettelin hermojani levysepän työssä ja muissa duunarihommissa. Kuulin nykyisestä työpaikastani kaverin postittaman linkin kautta ja päätin hakea töihin, koska olin aiemmin ollut pitkään kiinnostunut myyntityöstä. Työpaikkailmoituksessa mainittiin mahdollisuus työskennellä Thaimaassa ja minä halusin kehittyä myyntityössä ja tarttua ainutlaatuiseen tilaisuuteen työskennellä maailmalla. En tiennyt aluksi työpaikasta juurikaan mitään, mutta nyt vajaan vuoden aikana minulle on tullut selväksi että työnteko voi todellakin olla mukavaa! Työskentelen Thaimaassa, minulla on motivoiva palkkaus, loistavat ja kannustavat työtoverit ja saan myydä sellaisia tuotteita, joita asiakkaat oikeasti tarvitsevat. Haluan sinut työkaverikseni, jos sinulla on elämässäsi positiivinen ja kunnianhimoinen asenne!


Tommi, 32v, Laukaa
Olen aikaisemmin työskennellyt liikuntapaikkahoitajana 2 vuotta ja 12 vuotta Metsäliiton hommissa Suolahden vaneritehtaalla. Luin nykyisestä työpaikastani mollin sivuilta ja päätin hakea töihin koska nyt minulla oli mahdollisuus työskennellä Thaimaassa, jossa perheenikin asuu. En ollut koskaan aiemmin tehnyt myyntityötä, joten minulla ei juurikaan ollut tietoa mitä tuleman pitää. Minut kuitenkin otettiin hienosti porukkaan mukaan Helsingin konttorilla ja työt rupesivatkin rullaamaan todella mukavasti ensimmäisestä päivästä lähtien. Työskenneltyäni noin kuukauden verran Helsingin konttorilla, sain mahdollisuuden lähteä työskentelemään Thaimaahan, perheeni luo. Nautin nyt todella motivoivasta palkkauksesta ja loistavasta työilmapiiristä ja voin suositella tätä työtä kaikille ahkerille ihmisille, oli sinulla myyntikokemusta tai ei.


Juha, Bangkok
Olen toiminut aiemmin Suomessa myymäläpäällikkönä, jonka jälkeen ravintoloitsijana Bangkokissa. Hain nykyiseen työpaikkaani, koska minua kiinnosti uudenlainen työ ja löysin netistä avoimen työpaikan. Olen ennenkin tehnyt myyntityötä, mutta en koskaan aiemmin puhelimitse. Koen tämän työn tarpeeksi haasteellisena ja mielenkiintoisena ja fiilis työn tekemiseen on korkealla hyvän työporukan myötä. Arvostan työpaikallani vallitsevaa reilua meininkiä, eli olen saanut sen mitä minulle on luvattu, koulutus työhön, hyvät tuotteet mitä myydä ja erittäin hyvä palkkaus. Samoin erittäin hienoa on se että voin asua täällä Thaimaassa! Tämä työ sopii myyntihenkiselle henkilölle, joka kaipaa työssään haasteita ja tavoitteita.