Global Group Finland Oy myy tuotannon, huollon, kunnossapidon ja maatalouden johtavia tuotteita suoraan ammattikäyttäjille.

Markkinoimamme tuotteet on suunniteltu Suomen vaativiin olosuhteisiin. Huippuluokan tuotteet takaavat maksimaalisen toimivuuden eri työtehtävissä. Erittäin tiukat laatukriteerimme takaavat tuotteiden tasaisen laadun ja toimivuuden. Joustava toimintamme ja nopeat toimitukset ovat asiakastyytyväisyytemme perusta.

Lähes 30-vuoden osaamisella myynnistä ja markkinoinnista voimme tarjota maan tehokkaimman myyntikanavan. Pääkonttorimme ja toimitilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa ja logistiikkakeskuksemme eri puolilla Suomea. Pystymme tehokkaasti kohdennettuun myyntiin ja markkinointiin. Olemme hyvin joustava ja muuttumiskykyinen organisaatio.

tyonhakijat

tyonhakijat

Jäsenyritys


Yhteystiedot:
Global Group Finland Oy
Erottajankatu 4 C
00120 Helsinki
Puh: 09-42834145 (myynti- ja asiakaspalvelu) avoinna 8:30 – 15:00
info@globalgroup.fi

Juha Kekäläinen
Myynti/tuotepäällikkö
juha.kekalainen@globalgroup.fi
Puh. 09 4283 4145 GSM 0400 396 006

Pesuainetilaukset:
myynti@globalgroup.fi
Tänne voit lähettää tilauksesi pesuaineista.
Katso sivulta "Tuotteet" tarjolla olevat pesuaineet , hinnat saat myyntipalvelusta.
Muista laittaa yhteystietosi! Otamme sinuun yhteyden vuorokauden sisällä.

Kasettitilaukset:
kasetti@globalgroup.fi
Meiltä saat kaikki markkinoilla olevat kirjoittimien kasetit. Kirjoita printterisi merkki ja malli sekä minkä värisen kasetin haluat. Muista laittaa yhteystietosi! Otamme sinuun yhteyden vuorokauden kuluessa.

Asiakaspalvelu: info@globalgroup.fi Puhelin: 09-42834145
Tiedustelut, tarjouspyynnöt ja reklamaatiot.

Tyonhakijalle: Johtuen suurista hakumääristä, emme valitettavasti ehdi antamaan puhelimitse lisätietoa. Lisätietoja löydät Työnhakijat-sivulta Avoimet hakemukset voit laittaa suoraan osoitteeseen rekry@globalgroup.fi